کشتی شوشتر
wrestlingshoushtar

کشتی فرنگی و آزاد نونهالان قهرمانی باشگاههای خوزستان 
ابلاغ آیین نامه اجرایی مسابقات.

به گزارش روابط عمومی هیئت کشتی خوزستان ، آئینامه اجرایی رقابتهای فرنگی و آزاد نونهالان قهرمانی و انتخابی باشگاههای خوزستان بمنظور شرکت در مسابقات قهرمانی کشور در همین رده سنی به شرح ذیل اعلام شد . افزون بر اینکه بخشنامه مذکور از طریق ادارات ورزش و جوانان و هیئتهای کشتی به شهرستانهای مربوطه ارسال گردیده است.

1-مسابقات در اوزان 29 تا 32 ، 35 ، 38 ، 42 ، 47 ، 53 ، 59 ، 66 ، 73 و 85 کیلوگرم و بدون ارفاق وزن برگزار خواهد شد .

2-کشتی گیران متولد 11 دی 1377 لغایت 10 دی 1379 حق شرکت در مسابقات را دارند . ضمن اینکه کشتی گیران یکسال کوچکتر نیز می توانند با ارائه اصل رضایتنامه محضری ولی و گواهی پزشکی معتبر در رقابتها شرکت نمایند .

3-مدارک لازم جهت پذیرش کشتی گیران : شناسنامه غیر مخدوش ، گواهی تحصیلی عکسدار جدید که به تأیید اداره آموزش و پروش شهرستان یا منطقه رسیده باشد، معرفینامه غیر دست نویس اداره ورزش و جوانان یا هیئتهای کشتی شهرستانهای مربوطه ، کارت بیمه ورزشی معتبر و مدارک بند 2 همین بخشنامه برای کشتی گیران یکسال کوچکتر .

4-مسابقات کشتی فرنگی طی روزهای 20 تا 22 مرداد سالجاری در شهرستان دزفول برگزار خواهد شد . وزن کشی 5 وزن اول (32 ، 35 ، 38 ، 42 و 47 )از ساعت 18 الی 30/18 روز یکشنبه 20 مرداد و مسابقات صبح روز بعد انجام و وزن کشی 5 وزن دوم (53 ، 59 ، 66 ، 73 و 85 ) از ساعت 16 الی 30/16 روز دوشنبه 21 مرداد ماه و آغاز پیکارها صبح روز بعد می باشد .

5-مسابقات کشتی آزاد روزهای 24 تا 26 مرداد سالجاری در شهرستان اهواز برگزار می گردد . وزن کشی 5 وزن اول (32 ، 35 ، 38 ، 42 و 47 )از ساعت 18 الی 30/18 روز پنجشنبه 24 مرداد و مسابقات صبح روز بعد انجام و وزن کشی 5 وزن دوم (53 ، 59 ، 66 ، 73 و 85 ) از ساعت 16 الی 30/16 روز جمعه 25 مرداد ماه  و آغاز پیکارها صبح روز بعد می باشد .

6-به نفرات اول تا سوم حکم و مدال قهرمانی و به تیمهای برتر حکم و کاپ قهرمانی اهدا خواهد شد .

7-در کشتی فرنگی شهرستانهای اندیمشک ، شوش ، ایذه ، بهبهان و اهواز با دو تیم کامل و سایر شهرستانها هر کدام با یک تیم کامل می توانند در مسابقات حضور داشته باشند. ضمن اینکه تیم ها نمی تواننتد از کشتی گیران غیر بومی (کشتی گیر از سایر استانها و همچنین جابجایی شهرستانهای داخلی استان) استفاده نمایند.تیم کامل (حضور 2 نفر در هر وزن برای شهرستانهای دارای مجوز دو تیم و حضور یک نفر در هر وزن برای شهرستانهایی که با یک تیم  در مسابقات شرکت مینمایند).

8-در کشتی آزاد کلیه شهرستانها فقط با یک تیم می توانند در مسابقات شرکت نمایند . ضمن اینکه تیم های نمی توانند از کشتی گیران غیر بومی (کشتی گیر از سایر استانها و همچنین جابجایی شهرستانهای داخلی استان) استفاده نمایند .

9-شهرستانهای میزبان با دو تیم الف و ب  (در هر وزن برای هر تیم یک نفر)می توانند در مسابقات حضور داشته باشند.

10- باشگاهی که مقام قهرمانی را کسب نماید ، تیم منتخب استان به نام همان باشگاه در مسابقات قهرمانی باشگاههای کشور شرکت خواهد نمود.

11-کلیه هزینه های اعزام ، تغذیه و اسکان بعهده تیم های شرکت کننده خواهد بود.

12-مسابقات برابر آخرین قوانین و مقررات ابلاغی از سوی فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران و هیئت کشتی خوزستان برگزار خواهد شد .

13-ضمناٌ فقط شهرستانهای ذیل که دارای هیئت کشتی می باشند و کشتی گیران آن شهرستان زیر نظر هیئت مربوطه در تمرینات و مسابقات حضور دارند می توانند در رقابتها شرکت نمایند :

(اهواز ، آبادان ، اندیمشک ، ایذه ، باغملک ، ماهشهر ، بندرامام (ره) ، بهبهان ، خرمشهر ، دزفول ، سوسنگرد ، رامهرمز ، شوش ، شوشتر ، هندیجان ، مسجدسلیمان ، امیدبه ، هندیجان ، هفتکل ، گتوند ، لالی و آغاجاری).




تاریخ: دو شنبه 7 مرداد 1392برچسب:کشتی,کشتی نونهالان,کشتی خوزستان,کشتی شوشتر,
ارسال توسط کورش شیرازی

کشتی فرنگی و آزاد نونهالان قهرمانی باشگاههای خوزستان:
مسابقات در شهرستانهای دزفول و اهواز برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی هیئت کشتی خوزستان ، رقابتهای کشتی فرنگی و آزاد نونهالان قهرمانی باشگاههای خوزستان به شرح ذیل برگزار خواهد شد .
در کشتی فرنگی پیکارها طی روزهای 20 تا 22 مرداد ماه بدون ارفاق وزن در شهرستان دزفول انجام می شود .
در کشتی آزاد نیز مسابقات از روز 24 مرداد ماه آغاز و تا روز 26 مرداد بدون ارفاق وزن شهرستان اهواز برگزار می گردد .




ارسال توسط کورش شیرازی

کمیته داوران فدراسیون کشتی، آخرین مقررات بین المللی کشتی آزاد و فرنگی در سال 2013 میلادی را اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، این مقررات به شرح زیر است:

                             آخرین مقررات بین المللی کشتی آزاد و فرنگی(2013)

مدت زمان کشتی :

1- زمان کشتی در رده سنی نونهالان ، نوجوانان و پیشکسوتان 2 تایم 2 دقیقه ای با 30 ثانیه استراحت بین دو تایم می باشد .

2- زمان کشتی در رده سنی جوانان و بزرگسالان 2 تایم 3 دقیقه ای با 30 ثانیه استراحت بین دو تایم می باشد .

شرایط پیروزی در صورت اتمام وقت قانونی مسابقه :

1- مجموع امتیازات 2 تایم محاسبه و برنده اعلام می شود .

2- اگر در پایان وقت قانونی مسابقه امتیازات دو کشتی گیر ، 1-1 ، 2-2 ، 3-3 و .... به پایان برسد کشتی گیر پیروز طبق الویت و شرایط ذیل مشخص می گردد :

الف ) کشتی گیری که دارای امتیازات بزرگتر ( با ارزش تر ) باشد .

ب) کشتی گیری که دارای اخطارهای کمتری باشد . ( P O )

ج) کشتی گیری که آخرین امتیاز را کسب کرده باشد.

وضعیت مخصوص که فقط شامل فرنگی می باشد : اگر کشتی با نتیجه 0-0 به پایان برسد

الف : کشتی گیری که تعداد P یا اخطار کمتری دریافت کرده باشد برنده می باشد .

ب : در صورن برابر بودن P کشتی گیری که آخرین بار به عنوان کشتی گیر فعال معرفی می گردد برنده می باشد .

پیروزی با امتیاز عالی :

در هر زمانی که کشتی گیری اختلاف امتیازاتش با حریف 7 و یا بیشتر باشد ( در صورتیکه هیچکدام از دو حریف در حالت خطر نباشند ) کشتی توسط داور وسط قطع و با تأئید رئیس تشک دست برنده به علامت کشتی گیر پیروز با امتیاز عالی بالا می رود . در این شرایط اگر بازنده امتیازی کسب نکرده باشد امتیازات مثبت 4-0 و در صورتیکه بازنده امتیازی داشته باشد امتیازات مثبت 4-1 ثبت خواهد شد .

اجرای فنون و تکنیکهای برتر :

کشتی گیری که دو بار فن 3 امتیازی اجرا کند اگر جمع امتیازاتش از حریف بیشتر باشد کشتی توسط داور وسط قطع و مجری دو فن 3 امتیازی بعنوان برنده با امتیاز عالی معرفی می گردد در این شرایط اگر مدافع امتیازی داشته باشد امتیازات مثبت 4-1 ولی چنانچه مدافع امتیازی نداشته باشد امتیازات مثبت 4-0 خواهد بود .

در صورتیکه کشتی گیری دومین فن سه امتیازی را اجرا نماید ولی جمع امتیازاتش با حریف برابر باشد کشتی باید تا پایان وقت قانونی ادامه پیدا کند در این شرایط پس از پایان وقت دوم کشتی گیری کهامتیازاتش بیشتر باشد برنده می شود . 

باید توجه داشت اگر دومین فن 3 امتیازی اجرا شد و مدافع به حالت خطر قرار گرفت یک امتیاز شمارش 5 ثانیه روی پل به دلیل اینکه ادامه فن 3 امتیازی می باشد محاسبه و باعث برتری مجری می شود .

اجرای فن 5 امتیازی

در هر زمان کشتی گیری فن 5 امتیازی اجرا نماید پس از اینکه حریفش از حالت خطر خارج شد کشتی قطع و کشتی گیر مجری با امتیاز مثبت 4-1 و یا 4-0 برنده می شود ( مدافع اگر امتیازی داشته باشد 4-1 )

باید توجه داشت در اجرای فن 5 امتیازی و پیروزی بر حریف نیازی نیست که مجری فن حتماً امتیازاتش از حریف بیشتر باشد

ترغیب کشتی گیران به فعالیت بیشتر ، ریسک و اجرای فن :

برای تشویق کشتی گیری که دست به ریسک می زند مقرر شد اگر کشتی گیری فنی اجرا کند اما بدون عکس العمل حریف بلافاصله خود (مجری) در خاک بنشیند داور کشتی را با تأئید قاضی و رئیس تشک قطع می کند و کشتی گیران را دعوت به ادامه فعالیت در سرپا نماید .

وظیفه مربیان در زمان استراحت بین دو تایم :

مربیان علاوه بر راهنمایی کشتی گیرانشان بدون دخالت در امر داوری و فقط از روی صندلی کوچ می توانند در بین دو تایم به کشتی گیرانشان آب دهند .

جرایم کم کاری در کشتی آزاد :

در هر زمانی که تیم داوری نظر دهد که کشتی گیری کم کار است ، سر می گذارد یا مانع اجرای فن حریف می شود به کشتی گیر کم کار با قطع کشتی تذکر می دهد و در برگه داوری برای مدافع P ثبت می شود و در صورت تکرار قطع می شود و یک زمان 30 ثانیه ای به نام زمان فعال آغاز می شود اگر در این مدت 30 ثانیه هر کدام از کشتی گیران امتیازی دریافت کنند جریمه کشتی گیر غیر فعال ملغی می شود ولی اگر هیچکدام امتیازی نگیرند در پایان 30 ثانیه کشتی قطع می شود و یک اخطار به خاطی و یک امتیاز به حریفش داده می شود

( برای اجرای قانون 30 ثانیه فعال در هر تایم می بایست حداقل 30 ثانیه زمان تا پایان آن تایم باقی مانده باشد )

باید توجه داشت اگر هیچکدام از کشتی گیران در رده سنی جوانان یا بزرگسالان در 2 دقیقه اول تایم اول و یا در رده سنی نونهالان و نوجوانان در یک دقیقه اول تایم اول پس از تذکر اول موفق به کسب امتیاز نشوند تیم داوری موظف است یکی از کشتی گیران را به عنوان کشتی گیر کم کار انتخاب کند و مرحله 30 ثانیه زمان فعال را در مورد او به اجرا گذارند .

جرایم کم کاری در کشتی فرنگی :

A ) اولین قانون شکنی (violation) : کشتی گیر کم کار با قطع کشتی یک تذکر می گیرد که در برگه داوری با P نشان داده می شود . 
در نظر داشته باشیم که یکی از کشتی گیران باید قبل از پایان یک دقیقه اول تایم اول بعنوان کشتی گیر کم کار معرفی و P دریافت کند .

B) دومین قانون شکنی : یک اخطار به کشتی گیر خاطی داده می شود ( بدون امتیاز به حریفش ) و کشتی گیر فعال حق انتخاب ادامه کشتی در حالت خاک یا سر پا را دارد که در این وضعیت در برگه داوری P درون یک دایره بعنوان اخطار کم کاری نشان داده می شود . P

C) سومین قانون شکنی : یک امتیاز به کشتی گیر فعال داده و یک اخطار به کشتی گیر کم کار داده می شود و در این حالت نیز کشتی گیر فعال حق انتخاب ادامه کشتی را در حالت خاک یا سر پا دارد .

توجه : در وضعیت B و C کشتی گیر فعال در صورت انتخاب ادامه فعالیت در حالت خاک حق انتخاب خاک معمولی و یا کنده فرنگی را دارد .

باید توجه داشت که پرسش خاک یا سر پا فقط در اخطارهای کم کاری قابل اجرا می باشد .

D) چهارمین قانون شکنی : کشتی قطع می شود و کشتی گیر فعال همانند ضربه فنی برنده کشتی می شود و ضمن اینکه امتیازات مثبت 0-5 می باشد و در برگه داوری برای کشتی گیر خاطی یک P نوشته می شود .

امتیازات خاک کردن حریف در شرایط متفاوت :

1. دو امتیاز برای خاک کردن حریف زمانی به کشتی گیر تعلق می گیرد که حریف خود را بطور مستقیم و یا در ادامه فعالیت در خاک خود بنشاند و بر او کنترل داشته باشد ( دو دست با یک زانو یا سر ، دو زانو و یک دست یا سر و دو زانو و یک دست یا سر )

2. به کشتی گیری که با فن پرتابی حریف خود را مستقیم یا با ادامه فعالیت در خاک خود بنشاند 2 امتیاز تعلق می گیرد . ( اگر فرود در خارج تشک باشد و مستقیم حریف را در خاک ننشاند 2 امتیاز دریافت می کند )

3. اگر دو کشتی گیر در حالت مبارزه از حالت ایستاده به حالت زانو زده درآیند بلافاصله اولین کشتی گیری که به پشت حریف رود و خاک کند 2 امتیاز دریافت می کند .

4. در هیچ حالتی کشتی گیر مدافع با رفتن به پشت کشتی گیر فعال 2 امتیاز دریافت نمی کند بلکه این حالت خاک کردن تنها یک امتیاز دارد .

5. اگر کشتی گیری یک فن پرتابی اجرا نماید ولی موفق نشود حریف را در خاک بنشاند به شرط اینکه حریف را به پل نبرده باشد فقط یک امتیاز می گیرد .

جرایم بیرون کردن حریف از تشک بوسیله هل دادن :
کشتی گیر اجازه ندارد حریف خودش را با فشار و هل دادن از تشک خارج و یا قصد خارج کردن داشته باشد در این شرایط توسط داور در مرتبه اول کشتی قطع و به کشتی گیر خاطی تذکر می دهد و در صورت تکرار ، کشتی قطع و به کشتی گیر خاطی یک اخطار و به حریفش یک امتیاز می دهد .

مثالهایی که تأثیرP را نشان می دهد :
ارزش امتیازهای فنی برابر است ، تعداد اخطارها نیز برابر است

( P بدون دایره دور آن اخطار محسوب نمی شود ) 

قرمز بخاطر آخرین امتیاز برنده کشتی است 1-3

کشتی گیر قرمز یک 2 امتیازی گرفته و آبی 2 فن یک امتیازی ،

قرمز بخاطر ارزش فنی امتیاز برنده می شود 1-3

قرمز با 3 اخطار بازنده می شود 5-0 

با توجه به اعلام فدراسیون بین المللی کشتی FILA احتمال تغییرات مجدد در قوانین مذکور وجود دارد که پس از اعلام در اسرع وقت به اطلاع عموم خواهد رسید .

                                                                                                                   کمیته داوران فدراسیون کشتی




ارسال توسط کورش شیرازی

كشتي آزاد نوجوانان قهرماني آسيا- مغولستان/
رده‌بندي تيمي و انفرادي مسابقات

رده‌بندي تيمي و انفرادي مسابقات كشتي آزاد نوجوانان قهرماني آسيا مشخص شد.

به گزارش روابط عمومي فدراسيون كشتي، مسابقات كشتي آزاد نوجوانان قهرماني آسيا طي روزهاي 5 و 6 مردادماه در شهر اولان باتور مغولستان برگزار شد.

بر اين اساس در پايان اين رقابت‌ها تيم ايران توسط كامران قاسم پور در وزن 69 كيلوگرم و علي موجرلو در وزن 76 كيلوگرم و علي اصغر اكبري در وزن 100 كيلوگرم به مدال طلا، خيراله قهرماني، جمال عبادي و امير حسين ميرباباشاهي در اوزان 46، 58 و 85 كيلوگرم به مدال نقره و يونس امامي و علي اسماعيل پور در وزن‌هاي 42 و 63 كيلوگرم به مدال برنز دست يافت.

بدين ترتيب تيم ايران با كسب 3 مدال طلا، 3 مدال نقره و 2 برنز و كسب 80 امتياز به عنوان دوم دست يافت و تيم‌هاي هند با 84 و قزاقستان با 72 امتياز اول و سوم شدند.

رده‌بندي انفرادي و تيمي اين مسابقات به شرح زير است:

رده‌بندي انفرادي:

42 كيلوگرم: 1- هيوك كوم كيم (كره شمالي) 2- الماس ژمابايف (قزاقستان) 3- يونس امامي (ايران) و فليكس باكيتبيكوف (قرقيزستان)

46 كيلوگرم: 1-نورجان سيدجان (قزاقستان) 2- خيراله قهرماني (ايران) 3- دايكي آراكي (ژاپن) و تسوگباكاراخ سونسورن (مغولستان)

50 كيلوگرم: 1- عباس رحمان اف (ازبكستان) 2- سونگ هان كيم (كره شمالي) 3- گوندسامبو بازارداري (مغولستان) و چيون دونگ سئو (كره جنوبي) 8- ابوالفضل حاجي پور (ايران)

54 كيلوگرم: 1- زانبازار زانبانبود (مغولستان) 2- راوي كومار (هند) 3- شو ايتو (ژاپن) و الوبيك ژولدوشبيكوف (قرقيزستان) 7- حسين خديور (ايران)

58 كيلوگرم: 1- آميت آميت (هند) 2- جمال عبادي (ايران) 3- مين سانگ پارك (كره جنوبي) و كي يونيزاوا (ژاپن)

63 كيلوگرم: 1- ويكاس (هند) 2- ذوالفقار محمداف (قزاقستان) 3- علي اسماعيل پور (ايران) و خايت رحيم‌اف (تاجيكستان)

69 كيلوگرم: 1- كامران قاسم پور (ايران) 2- آنكور راتحي (هند) 3- الياس ژوماي (قزاقستان) و بوك كيم سونگ (كره جنوبي)

76 كيلوگرم: 1- علي موجرلو (ايران) 2- بالارج (هند) 3- سنجر ماشاريپوف (ازبكستان) و آدلت كالتايف (قزاقستان)

85 كيلوگرم: 1- پراوين (هند) 2- اميرحسين ميرباباشاهي (ايران) 3- ابراهيم چيپ چيپ‌اف (قزاقستان) و كو جونگ لي (كره جنوبي)

100 كيلوگرم: 1- علي اصغر اكبري (ايران) 2- گورسيواك سينگ (هند) 3- تيمور ژولداسوف (قزاقستان) و ريوسي ساكاتا (ژاپن)

رده‌بندي تيمي: 


1- هندوستان 84 امتياز
2- ايران 80 امتياز
3- قزاقستان 72 امتياز
4- مغولستان 53 امتياز
5- ژاپن 51 امتياز
6- كره 48 امتياز
7- قرقيزستان 48 امتياز
8- ازبكستان 47 امتياز
9- تاجيكستان 31 امتياز
10- كره شمالي 25 امتياز




تاریخ: یک شنبه 6 مرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط کورش شیرازی

بازهم نام ورزش کشتی برای استان خوزستان همراه با افتخار آفرینی بود.

جمال عبادی پس از دو دهه دومین مدال کشتی آزاد خوزستان از مسابقات آسیایی را به دست آورد.
نوجوان ارزنده امیدیه ای استان خوزستان نایب قهرمان آسیا شد.

به گزارش روابط عمومی هیئت کشتی خوزستان و بعدازظهر امروز در پایان رقابتهای کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی آسیا در کشور مغولستان ، جمال عبادی دلاور ارزنده و با آتیه ای امیدیه ای استان خوزستان با رشادت مثال زدنی و با سختکوشی و رسیدن به فینال مسابقات قهرمانی آسیا ، به مدال ارشمند نقره مسابقات کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی آسیا رسید.
بنابراین گزارش عبادی که در وزن 58 کیلوگرم بعنوان تنها کشتی گیر خوزستانی به عضویت تیم ملی در آمده بود ، در دور اول با قرعه استراحت روبرو شد. وی در دور دوم مقتدرانه کشتی گیر ازبکستان را از پیش رو برداشت . عبادی سپس در مسابقه نیمه نهایی و در یک کشتی نزدیک با نتیجه 6 بر 4 مقابل حریف ژاپنی خود به برتری رسید و راهی فینال شد . در کشتی فینال عبادی علیرغم سعی و تلاش فراوان ، در مقابل حریف خود با کمترین اختلاف امتیاز ممکن (3 بر 4) کشتی را به رقیب هندی خود واگذار نمود تا پس از دو دهه دومین مدال آسیایی را برای استان خوزستان در کشتی آزاد بدست آورد .
جمال عبادی با کسب عنوان نایب قهرمانی پس از امیر قاسمی که در رده سنی جوانان و در دهه 80 به مقام قهرمانی آسیا رسیده بود ، دومین خوزستانی می باشد که توانسته در رقابتهای قهرمانی آسیا به این افتخار برسد.
گفتنی است کسب مدال نقره جمال عبادی در مسابقات آسیایی با هدایت و راهنمایی حیدر ناصری مربی سازنده کشتی آزاد خوزستان و شهرستان امیدیه حاصل گردیده است.




ارسال توسط کورش شیرازی
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 112
بازدید دیروز : 153
بازدید هفته : 265
بازدید ماه : 5141
بازدید کل : 138757
تعداد مطالب : 547
تعداد نظرات : 77
تعداد آنلاین : 1


<-PollName->

<-PollItems->


Up Page