یتیم کسی نیست که پدر و مادر ندارد
بلکه یتیم کسی است که
در دل پدر و مادر جایی ندارد.
** "روزه" و "ورزش"
روزه، یکی از این ورزشهاست. روزه که از آن به عنوان تکلیف الهی یاد می کنیم، در حقیقت یک تشریف الهی است؛ یک نعمت خداست، یک فرصت بسیار ذی قیمت برای کسانی است که موفق می شوند روزه بگیرند؛ البته سختیهایی هم دارد.
قهرمـانی با یک دست و یک فن!
کودکی ده ساله كه دست چپش در یك حادثه رانندگی از بازو قطع شده بود، برای تعلیم فنون رزمی جودو به یك استاد سپرده شد.
بی فرهنگی هایی که برخی "زرنگی" می پندارند !!!
معنای واژه های "زرنگی" و "آدم زرنگ" می تواند از تعابیر مختلفی برخوردار باشد. گاهی اوقات "زرنگی" به ذکاوت و استعداد در انجام موفقیت آمیز کارها اطلاق میگردد و گاهی نیز به توانایی های ذهنی و جسمی. متاسفانه در اندیشه برخی از مردم به اشتباه این دو واژه به معنای زیر پا گذاشتن حقوق دیگران، رعایت نکردن قانون و نادیده گرفتن آداب اجتماعی در نظر گرفته می شود. در ادامه به 11 عملی که بعضی افراد از آن تعبیر به "زرنگی" میکنند اشاره می کنیم:
منبع : ایران استارز
در برابر تمام دخترانی که بعضا در جوامع سنتی در خانه ها حبس می شدند تا زمانیکه خواستگاری آنها را بپسندد و بختشان باز شود، امروز دخترانی داریم که از ابتدای عصر تا آخرشب در خیابانها، رستورانها و پارکها و … دوش به دوش دوستان خود سبکسرانه می گردند و تفریح می کنند و حقوق از دست رفته ی مادر بزرگها را احیا می کنند!
اوباش و اراذل از جنس لطیف
امروزه دود قلیان این خواهران اراذل و اوباش کمتر از دود قلیان برادران لات سبیل در رفته نیست. دعوا طلبی، خشونت و قساوت قلبی ایشان هم وقتی پایش بیفتد حیرت انگیز است و …
اما عجیب است که با اینهمه آزادی که دارند هیچ گاه به اندازه یک دختر روستایی که در سنین پایین، طبق رسم و سنت جامعه خود ازدواج می کند و سرگرم بچه داری و خانه داری می شود، خوشبخت و آرام نیستند.خنده های بلند و چهره غرق به آرایش و تیپهای عجیب و غریبشان دیگر آنقدرها فریبنده نیست که بتواند تشویش خاطر ،افسردگی و احساس بدبختی اینها را پنهان کند.
این اوباش و اراذل لطیف و عجیب الظاهر، از دنیای مردها، خشونت و بی پروایی در ابتذال را گرفته اند و از دنیای زنانه خودشان هم تنها طنازی و جلوه گری را حفظ کرده اند. در حقیقت نه نجابت، عاطفه و لطافتهای اخلاقی زنان را دارند که یک مرد را برای یک عمر نسبت به خود متعهد و دلسوز در نقش همسری نگه دارند و نه استغناء و قدرت مردها را دارند که به توجه، حمایت و رسیدگی جنس مخالف نیاز نداشته باشند. اینها هم از زنان کمترند و هم از مردها که همیشه سعی در رقابت با آنها را دارند عقب مانده اند.
بی بند و باری و ترویج بی حجابی هیچگاه به نفع زنان نبوده و نیست که بخواهیم به اسم آزادی و احیای حقوق زنان از آن دفاع کنیم یا در مقابل معترضین غربی انفعال نشان دهیم. آنها می خواهند طعم خواری و خفت زنان غربی را به ذائقه زن ایرانی هم بچشانند تا دیگر هیچ حرمتی برایش باقی نماند.
اغلب مردهایی که با این دسته از خواهران اوباش و اراذل وقت خود را به تفریح سپری می کنند، اگر (با وجود اینهمه بدبینی که از رفتار همین زنان نسبت به کل زنان پیدا کرده اند)حاضر شوند تن به ازدواج دهند دنبال زنی نجیب از طایفه ی زنان عفیف و دست نخورده اند. زیرا مردها بیشتر از آنکه شیفته طنازیهای زنانه باشند شیفته رقت قلب و لطافتهای اخلاقی زنانند که برایشان آرامش به ارمغان بیاورد و طعم خوش سرپرستی و دلسوزی و شفقت برای خانواده را به آنها بچشاند.
اما این دردسرها وقتی پیدا شد که برای احیای حقوق زنان، حمایتها و مراقبتها را کم کردیم و به جای سرمه کشیدن در چشمشان کورشان کردیم. مادرهایی که دخترانشان را اینگونه تربیت کردند به خیال خود آنها را برای آزاد بودن و رهایی از زیر ظلم مردان مجهز به قوای لازم می کنند حال آنکه هنرهای لازم برای شاد و خوشبخت زیستن را از آنها دریغ کردند و تنها از دنیای مردها بدبختی هایشان را به زندگی دختران خود اضافه کردند نه توانمندیها و استعدادهایشان را، چرا که این چیزها انتقال دادنی نبود.
ژان ژاک روسو می گوید: « اگر در زنان صفات مردان را پرورش دهیم و از خصایلی که مخصوص آنهاست صرف نظر کنیم، به طور وضوح به ضرر ایشان کار کرده ایم. خود این ظرفا خوب متوجه این مطلب شده اند، و به هیچ وجه فریب نمی خورند. هم می خواهند حقوق ما را غصب کنند و هم اینکه حقوق خود را از دست ندهند. ولی چون نمی توانند خصوصیاتی متناقض را یکجا جمع کنند از مقام خود تنزل می کنند و به مقام ما هم نمی رسند، و در نتیجه نصف ارزش خود را از دست می دهند. ای مادر روشن بین سعی نکن بر خلاف قانون طبیعت دختر خود را یک مرد شریف بار بیاوری بکوش تا دخترت یک زن شریف بشود و مطمئن باش که این هم به نفع اوست هم به نفع ما »(امیل، ص۳۳۶).
ای مادر روشن بین سعی نکن بر خلاف قانون طبیعت دختر خود را یک مرد شریف بار بیاوری بکوش تا دخترت یک زن شریف بشود و مطمئن باش که این هم به نفع اوست هم به نفع مردان.
البته و صد البته که بی سواد بودن، جاهل و نادان بار آمدن، ساده لوح و بی مهارت در روابط اجتماعی ماندن، و از این قبیل هنر نداشتن ها به بهانه عفت و حفظ ناموس و … مطلوب نیست و به همان اندازه که برای مردان عیب است برای زنان نیز عیب است. اما پیشرفت کردن در امور فرهنگی ، اجتماعی، … چه ربطی به ابتذال و آزادیهای ضد انسانی دارد؟
اوباش و اراذل از جنس لطیف
وقتی نمونه های بسیار زیادی از زنان تحصیلکرده ، خوشفکر، خلاق، تولید کننده و … داریم که با وجود شخصیت عالی علمی و کاری، بسیار هم عفیف و خانواده دار هستند چرا باز هم فریب اوباش و اراذلی که فقط دشمن اخلاق و تربیت هستند را بخوریم و بی بندوباریشان را آزادی بنامیم تا در اجرای قانون علیه اینها تردید داشته باشیم؟! بی بند و باری و ترویج بی حجابی هیچگاه به نفع زنان نبوده و نیست که بخواهیم به اسم آزادی و احیای حقوق زنان از آن دفاع کنیم یا در مقابل معترضین غربی انفعال نشان دهیم. آنها می خواهند طعم خواری و خفت زنان غربی را به ذائقه زن ایرانی هم بچشانند تا دیگر هیچ حرمتی برایش باقی نماند.
زنان سبکسر خیابانی شاید برخی لذتهای زودگذر را بیشتر از دیگران تجربه کرده باشند اما هیچگاه طعم احترام یک زن واقعی بودن را نچشیده اند. آنها نمی فهمند چرا مردها به احترام حضور یک زن عفیف اعمال و گفتار خود را بیشتر مورد مراعات و ملاحظه ی اخلاقی قرار می دهند . نمی دانند هر چه به این سبکسریها و لودگی ها بیشتر تن می دهند بیشتر سقوط می کنند.
منبع : ایران صفرمنبع:آفرین
بزکش
فن بزكش از فنون قدیمی ایرانی می باشد و در زمانیكه دو حریف در حالت سرشاخ و ایستاده در حال مبارزه هستند، اجرا می شود. بدین صورت كه برای اجرای آن باید همزمان یكدست را پشت گردن حریف قرار داده و دست دیگر را به پای مخالف حریف رساند، در این مرحله همزمان با وارد آرودن فشار بر روی گردن حریف، پای مخالف وی را از مچ به سمت داخل می كشیم و حریف را به سمت عقب هل می دهیم.
وقتی دو كشتی گیر در حالت سرشاخ هستند اگر دیدی از دستای حریف نمیشه رد شد بهترین كار اینه كه با قوس كردن یك دست را به پای مخالف حریف (مچ پا) برسانی و دست دیگر را پشت گردن او قفل كنی اونموقع با تكان دادن می تونی اونو پرت كنی حداقلش اینه كه اگه قدر باشه یك خاك ازش می گیری این فن شگرد رسول خادم بود
اطلس فنون کشتی
بارانداز
بارانداز مهارتى است که کشتىگیر مجری، کمر حریف را به تنهائى و یا قسمتهائى از بدن او را در خاک به روشهاى مختلف مانند کلید بارانداز، فتیلهپیچ بارانداز، عوجبند بارانداز (نلسون بارانداز)، سالتو بارانداز، بارانداز مشک سقا، بارانداز با کمک پا، سگک بارانداز و غیره، درشرایط تهاجمى و یا در وضعیت تدافعى مىگیرد و سپس با حرکت به سمت اجراء فن بارانداز، زانوى پاى همان سمت را جلوى زانوى پاى حریف مىگذارد و پاى او را سد مىکند و سپس در حالت نشسته و یا ولو شده، حریف را با انجام عمل پلسازى و رفتن به زیر مرکز ثقل بدن او و چرخش روى پل، به روى سینهٔ خود مىآورد و با وارد ساختن ضربهٔ شکم به بدن حریف، او را در همان سمت مىغلتاند و یا اینکه بدن خود را از زیر بدن حریف خارج کرده، فقط او را به روى پل مىبرد و یا اینکه حریف را از روى تشک بلند کرده، بهصورت سالتو، فن بارانداز را اجراء مىکند و یا اینکه همین فن را در صورتىکه حریف واکنش نشان مىدهد، در جهت عکس انجام مىدهد.
بارانداز کمر
- طریقهٔ گرفتن :
هنگامى که حریف درخاک نشسته، کشتىگیر مجرى از پشت، کمر او را با دستهاى قلاّبشدهٔ خود با روشهاى مختلف و بهطور محکم مىگیرد بهطورىکه امکان حرکت بدن حریف در بین دستهاى مجرى وجود نداشته باشد.
- روش اجراء :
مجرى با حرکت به سمت اجراء فن و قرار دادن زانوى پاى خود، جلوى پاى حریف، او را از پهلو به روى بدن خود کشیده، در حالىکه عمل پلسازى را از پهلو انجام مىدهد، حریف را نیز به روى بدن خود مىکشد و در همین لحظه با ضربهاى که با شکم خود به زیر مرکز ثقل بدن حریف وارد مىکند، او را به روى پل مىغلتاند و دوباره خاک مىکند.
- نتیجهگیرى :
با اجراء فن، بارانداز کمر حریف به روى پل رفته، فقط دو امتیاز فنى به کشتىگیر مجرى تعلق مىگیرد
بارانداز از سینه (Rear throw)
- طریقهٔ گرفتن :
هنگامى که حریف در حالت ولو شده به روى تشک قرار دارد و فضائى براى گرفتن کمر او وجود ندارد، مجرى با عبور دستهاى خود از زیر بغل حریف، بدن او را از ناحیهٔ سینه، بهوسیلهٔ دستهاى قلابشدهٔ خود با روشهاى مختلف بهطور محکم مىگیرد، بهطورىکه امکان حرکت بدن حریف در بین دستهاى مجرى وجود نداشته باشد.
- روش اجراء :
مجرى با یک حرکت ناگهانى از یک سمت حریف را به روى سینهٔ خود مىکشد و با انجام عمل پلسازى و رفتن به زیر مرکز ثقل بدن حریف، او را با ضربهٔ شکم و انجام عمل پل چرخشى مىغلتاند و دوباره او را خاک مىکند.
- نتیجهگیرى :
با اجراء فن، بارانداز از سینه حریف به روى پل مىرود و امتیاز فنى به کشتىگیر مجرى تعلق مىگیرد .
منبع : پاتوق
در اینجا لازم دیدم جهت آشنایی بیشتر کسانی که به تاریخ کشتی علاقه مند هستند مطالبی را در وبلاگ قرار دهم امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد . لطفا نظر فراموش نشود با تشکر
کُشتی نوعی ورزش است که در آن دو انسان غیر مسلح با یکدیگر گلاویز شده و برای به زمین زدن یا بیتعادل کردن حریف خود تلاش میکنند.
کشتی یکی از قدیمیترین و فراگیرترین ورزشهای دنیا است و احتمالا در دوران ماقبل تاریخ با تغییر شکل در جنگهای تنبهتن و جایگزین کردن مرگ یا صدمات شدید با یک پیروزی نمادین ایجاد شدهاست. شواهد بسیاری از حضور کشتی در تمامی تمدنهای آغازین بشری وجود دارد. البته اولین بار در یونان باستان به یک ورزش واقعی تبدیل و در سال ۷۰۴ پ.م وارد المپیک شد. در المپیک باستان قهرمان کشتی پس از قهرمان پرتاب دیسک مهمترین پهلوان یونان شمرده میشد. داستان رقابت اودیسه و آژاکس که هومر در ایلیاد روایت کردهاست از قدیمیترین و باشکوهترین داستانهای مربوط به کشتی است.
ادامه مطلب فراموش نشود
كاهش، حفظ و افزايش وزن در كشتيگيران
علم تغذيه در كشتي
به گزارش روابط عمومي فدراسيون كشتي؛ مطلب آموزشي زير در مورد كاهش، حفظ و افزايش وزن كشتيگيران توسط دكتر رامين اميرساسان پزشك تغذيه تيمهاي ملي كشتي آزاد و فرنگي تأليف شده است
عوارض كاهش آب بدن بر روي سلامتي (روش كاهش وزن سريع با استفاده از سونا،تعريف و نخوردن آب):
1- ايجاد اختلال در تنظيم حرارت بدن.
2- از دست رفتن الكتروليتها و اختلال در ريتم قلبي.
3- اختلالات در عملكرد كليوي.
4- كاهش قدرت و استقامت و ظرفيت بيهوازي .
5- خستگي زود رس.
6- كاهش تمركز و قدرت تصميمگيري.
7- افت عملكرد.
اثرات منفي در دورههاي تكراري كاهش وزن:
1- خطر افزايش وزن.
2- تجمع چربي در قسمت فوقاني بدن.(چربي احشايي)
3- اختلالات چربي و ليپوپروتئين.
4- مشكلات توليد مثلي.
5- اختلالات مواد معدني استخواني.
ملاحضات عملي براي كاهش وزن:
1- در رده وزني قابل دستيابي رقابت كنيد و در رده وزني غير منطقي قرار نگيريد.
2- قبل از فصل مسابقات ، وزن را كم كنيد و آن را تدريجاً كم كنيد تا چربي از بين برود.
3- اگر لازم است 10درصد وزن بدنتان كاهش يابد ، قبل از مسابقات تدريجاً 6درصد آن را كم كنيد و در آخر 4درصد آن را با كم كردن آب بدن در عرض 24 تا 48 ساعت قبل از مسابقه كاهش دهيد.
4- در طي تمرينات و دورههاي كاهش ، براي حفظ ذخاير گليكوژني ، رژيم حاوي مواد قندي مصرف كنيد.
5- در صورت محدوديت غذايي باي كاهش وزن ، مكملهاي ويتاميني و مواد معدني مصرف كنيد.
6- دورههاي زماني بين وزنكشي و رقابت را براي جايگزيني ذخاير انرژي و آب به حداكثر برسانيد.
7- بلافاصله بعد از تمرين از نوشيدن آبميوه ، نوشابه،شربتهاي شيرين و ... پرهيز كنيد.(آب خالص بنوشيد)
8- نوشابه گازدار، سس ، ماءالشعير، غذاهاي سرخ كردني ،برنج در نهار و شام، كره و شيريني را از غذاهاي خود حذف كنيد.
9- غذا را با سوپ و سالاد شروع كنيد.
10- غذا را به آهستگي بخوريد و هر لقمه غذا را در دهان 20 تا 30 بار بجويد و موقع خوردن غذا از تماشاي تلويزيون خودداري كنيد و حرف زدن را به حداقل برسانيد و به غذا خوردن توجه كنيد.
11- پرخوري در يك وعده غذايي بسيار مضر بوده و چربيساز ميباشد.
12- از انواع سبزيجات ، كاهو، كلم ، هويج ، و امثال آن در هر وعده غذايي استفاده كنيد.
ملاحضات عملي براي افزايش وزن:
1- به وعدههاي اصلي مخصوصاً صبحانه توجه كنيد.
2- بلافاصله بعد از تمرين نوشيدني پر كربوهيدرات به همراه پروتئين مصرف كنيد.براي مثال شيرعسل، شكلاتهاي پروتئيندار، سفيده تخم مرغ آبپز با آبميوه يا غذاي كامل.
3- ميان وعدهها را با كيفيت كنيد:(ميان وعده صبح، عصرانه (قبل از تمرين)، لقمههاي آخر شب.
4- براي لقمههاي آخر شب يك ليوان شير با انجير يا ... تاكيد ميشود.
5- خواب كافي و به موقع در شب بسيار تاكيد ميشود در غير اينصورت تمرين و تغذيه تاثيري نخواهد داشت.
6- در كل براي افزايش وزن فرمول اصلي شامل تمرينات ورزشي قدرتي + رژيم پرپروتئين (حداكثر تا 2 گرم پروئين به ازاي هر كيلوگرم وزن بدن در روز) + مولتي ويتامين در صبحانه.
7- مصرف خودسرانه مكمل را كنار بگذاريد و در صورت لزوم با مدير تغذيه تيم مشاوره كنيد.
8- حد مجاز افزايش وزن ، يك كيلو در هفته است.
9- افزايش وزن با پرخوري مساوي است با افزايش چربي كه در ورزش كشتي بههيچوجه مطلوب نيست.